29 Ekim 2015 Perşembe

İki Ayağınızı Sıcak Suda Bekletince Ne Oluyor



Size bu yazımda hiçbir yan etkisi olmayan çok etkili alternatif bir öksürük giderici yöntem tanıtacağım. Bu yöntem aynı zamanda vücudunuzdan toksinlerin atılması için de önem taşıyor. Bu yöntem, vücudun en önemli kısımlarından biri olan ayaklarımızla ilgili bir tekniğe dayanıyor! Eminim farkındasınızdır, en sağlıklı insan bile yılda en az bir kez soğuk algınlığı, grip ya da öksürüğe yakalanıyor. Hekimler tarafından bunun normal görüldüğünü hepimiz biliyoruz. Bazen üşütmeye veya gribe bağlı olarak sürekli öksürürüz ve bu haftalarca devam eder. Özellikle yaşlılar ve çocuklarda,öksürükten kurtulmak aylarca süre alabilir.

22 Ekim 2015 Perşembe

Felç,romatizma,kırık sonrası cansız kalan uzuvlar



Ailenizde veya etrafınızda felç,romatizma,kırık sonrası cansız kalan uzuv gibi hastalıklara sahip insanlar varsa size bir tarif vereceğim. Bu tarif Almanya'da bir prof. tarafından 20 yıl kadar önce yapıldı ve felç geçirmiş ayak üzerinde uygulandı. Felç sebebi ile kasılan ve o şekilde kalan parmaklar tam olarak açıldı.

Saf zeytin yağı ve turşu tuzu ile yapılan basit bir karışım.
BİR LİTRE ZEYTİN YAĞI
YARIM KİLO TURŞU TUZU

Kanı Temizleyen Rezene Kürü



Rezene Nedir? Ne işe yarar?
Rezene otu (bitkisi) Akdeniz bölgemize özgü ve lezzetli oluşu nedeniyle çok kullanılan bir bitkidir. Fakat rezenenin lezzetinin haricinde muhteşem yararlarından bir tanesi de kanı temizleme özelliğidir.

Bilhassa eklemlerinizde sürekli ağrı oluyorsa, bunun nedeni büyük ihtimalle kanınızdaki yüksek ürik asit miktarıdır.

14 Ekim 2015 Çarşamba

Kolay Badem Yoğurdu Tarifi


Artık bildiğiniz gibi süt ürünleri asidik ve hayvansal proteinli doğası gereği “çok fazla tüketmemekte fayda var”grubuna üye. Her geçen gün yeni yeni araştırmalar çocuklarda ileriki yaşlardaalerji, astım, kemik erimesi ve migrensorumlusu olarak çok tüketilen süt ürünlerine işaret ediyor. Bunun sebebi sadece sütün doğası değil elbet, süt endüstrisinin sütlere ve ineklere verdiği hormonlar, antibiyotikleri ilaçlar vs vs. 

Ancak probiyotik ihtiyacını karşılamak da elzem, yani fermantasyon sonucu ortaya çıkan iyi bakteriler en büyük dostumuz, neyse ki sadece yoğurtta yok,bademde, lahanada, kajuda ve daha birçok şeyde bu bakterileri yetiştirebilirsiniz. 

KURU ÖKSÜRÜK NASIL GEÇER ?


Akciğerlerinizde enfeksiyon olduğunda öksürük nöbetlerine tutulabilirsiniz. Bu, vücudun, solunum yollarını tıkayabilecek olan mukusu uzaklaştırmak için verdiği cevaptır. Ancak eğer öksürük birkaç gün içinde kuru öksürük halini alır ve geçmek bilmezse, birşeyler yolunda gitmiyor demektir.
Bunlar ihmal etmemeniz ve aklınızda tutmanız gereken semptomlardır, aksi takdirde sağlığınız tehlikeye girebilir. Eğer önerdiğimiz bu ev yapımı doğal ilaçları uyguladığınızda semptomlar devam ederse, mümkün olan en kısa zamanda doktorunuza görünmeniz çok önemlidir.
Öksürüğün Nedenleri Nelerdir?
Kuru öksürüğe neden olabilecek pek çok şey vardır. Ağır bir soğuk algınlığı geçirmişsinizdir ve öksürük halen geçmemiştir, ya da sigara gibi irritasyon yapan bir maddeye maruz kalmışsınızdır. Diğer nedenleri arasında alerjiler, astım, tansiyon için kullanılan ilaçlar gibi bazı çeşit ilaçlar, veya yatak odasında havanın çok kuru olması yer alır. Mide reflüsü de kuru öksürüğe yol açabilir.

Doğru Squat Yapmanın 6 Kuralı


Squat, şekilli sıkı kalçalara kavuşmak için vazgeçilmez bir egzersiz. Ancak doğru yapılmadığı takdirde olumsuz sonuçlar da doğurabiliyor. Bir sonraki squat egzersizine başlamadan önce, bu hareketi doğru yapıp yapmadığınızdan emin olmak için bu yazıya mutlaka göz atın.

Dizlerin Pes Etmesi


Eğer kalçalarınız genişse ve üst bacak kaslarınız zayıfsa, bu hatayı ister istemez yapmaya meyillisiniz demektir. Squat esnasında dizleriniz birbirine yaklaşırsa bu, diz bağlarınızı zorlar ve sakatlanmalara neden olabilir. Ancak bunun önüne geçmek için sadece dikkat etmek yetmez. Dizlerinizi sabit tutabilmek için üst bacak kaslarınızı güçlendirmeniz gerekir. Bunun için direnç bandı ile yapılan egzersizleri deneyebilirsiniz.

1 Ekim 2015 Perşembe

EVDE TÜKÜRÜK TESTİYLE BAĞIRSAK MANTARLARINI KONTROL EDİN!!!!


EVDE TÜKÜRÜK TESTİYLE BAĞIRSAK MANTARLARINI KONTROL EDİN!!!!

BU TESTİ YARIN SABAH UYANDIĞINIZDA MUTLAKA YAPIN!
YAZIYI SONUNA KADAR OKUYUN!
Bağırsaklarınızın florası ne durumda? 
Bağırsaklarınızda CANDIDA (kandida) maya mantarının arttığını basit bir testle anlayabiliriz. Bir bardak içme suyuna sabah aç karnına tükürün ve 15 dakika izleyin. Eğer tükürük suyun üstünde kalıyorsa sağlıklı bağırsak florasına sahipsiniz. Eğer tükürük dibe çöküyorsa, saçak gibi aşağıya iniyorsa, kar yağmış gibi oluyorsa candida bağırsak floranızı bozmuş demektir. Evdeki herkes testi yapsın..

Hormonların çalışması ve genç, sağlıklı kalmak için bu hareketleri yapın



 Dünyanın dört bir tarafında binlerce insan tarafından uygulanan mucizevî Tibet Ayinleri’ni oluşturan 5 hareketi anlatacağız bugün. Tibet’in Gençlik Pınarı hareketleri veya Tibet Ayinleri (Tibetan Rites) adıyla dünyaya yayılan ancak bildiğimiz anlamda dinsel ayinle hiç bir ilgisi olmayan bu 5 hareketin düzenli yapılması durumunda kişiye sağladığı yararlar arasında şunlar sayılıyor: Daha genç bir görünüm, ciltte ve saçlarda canlanma, kırlaşmış saçlarda yeniden koyulaşma, düzenli ve sağlıklı bir uyku, sabahları dinç ve canlı uyanmak, belkemiği, eklem problemleri gibi ciddi romatizmal rahatsızlıklardan ve ağrılardan kurtulmak, hafızada güçlenme, fazla kiloların verilmesi, göz bozukluklarında düzelme, fiziksel güçte artış, duygusal v


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...